fredag 15 maj 2009

Det går undan i Högfors!

Ja så här kan det se ut. Igår när vi var hos doktorn med William så hade Ebba hittat en liten barnstol som hon använde som gåstol. Hon sköt den framför sig och gick efter så därför kom vi på att hon nog skulle kunna gå med Williams gamla gåstol.
Men William skjutsade henne i den istället :)

Det gick bra hos läkaren, han har en lindrig pollenallergi å vi ska börja medicinera honom om vi ser att han behöver nåt annars ska vi fortsätta som förut.
Hon tittade och lyssnade även på Ebba också och hon ´verkade inte allergisk än så länge men vi ska vara försiktiga. Hon tyckte att vi skulle ge henne ventoline 2-3 gånger om dagen eftersom hon är lite rosslig och tungandad.

Idag på förmiddagen har vi haft besök av Williams dagiskompis, hans mamma och lillasyster. Barnen har lekt och åkt el-jeepen. Det var trevligt.
När dem åkte hem var det dags att göra lunch till Johan och Gö som kör sopor idag från garaget. Potatis, korvstroganoff och broccoli blev det.
På eftermiddagen kommer barnens morfar och fikar, jag ska även klippa honom. Fullt upp som vanligt är det! Man hinner ju inte ha långtråkigt iallafall :)
Vi hörs!

3 kommentarer:

Uttan sa...

Oj,oj oj Ebbis behöver nog en hjälm!!!!!
Hon ser ut att ha hur kul som helst iallfall!
Håller tungan rätt i mun i kurvorna...
William tycker nog det är roligt att lillasyster blivit så stor.
Hälsa Morfar!
Klart ni får smaka glassen......
Puss & Kram!

Unknown sa...

Vilka fina bilder!
Du har som vanligt fullt upp...jag har tagit det rätt lugnt i dag men nu är huset snart fullt, bara Alvin vi väntar på. Ha en jättehärlig helg och försök att slappna av lite iallafall. Kramis

Elin sa...

Hej och tack:) vad fin din nya blogg är! jag ska genast länka om på min sida:) hoppas allt är bra annars! här är det bra! fullt ös imorgon med kalas för hela släkten:) kram kram